Doe mee en beleef het!

Ruysdael sponsort een informele meetup voor professionals, waarin je ervaart hoe je sneller, beter en duurzamer resultaat bereikt. Het centrale thema is de a2Results® formule voor snellere, betere en bestendige resultaten. We werken met de a2Results® kennis, tools en interventies en delen ervaringen uit de praktijk.

Kennisdeling in Utrecht

Kom naar het Color Business Center in Utrecht van 17.30 tot 19.30 uur (ontvangst vanaf 17.00) op:

  • dinsdag 14 november – thema: duurzame innovatie en mulit-level governance
  • woensdag 13 december – thema: professionaliseren projectmanagement

a2Results® is een formule voor ‘acceleratie naar succesvolle resultaten’. Een totaalpakket van kennis, tools en interventies voor verbetering, verandering en innovatie. Op deze avond gaan we op praktische wijze aan de slag met de a2Results® formule. Aan de hand van praktijk cases ervaar je hoe het werkt. Elke bijeenkomst is er een ander werkveld of ander onderdeel van de formule, waardoor het ook waardevol is om te blijven komen.

De a2Results® Ervaring maken we samen en krijg je praktische tips om op een leuke energieke manier resultaten te bereiken.

Breng je eigen case in

Werk je met anderen samen en wil een sneller, beter en duurzamer resultaat? Breng dan je eigen case in. Voorafgaand aan de a2Results® Ervaring vul je met je team kosteloos een succesfactorscan in. Dat is input voor de avond waarop we jou case zullen behandelen. Wil je hier gebruik van maken, vermeld dit dan bij je aanmelding.

Wat is a2Results®?

a2Results® is een formule voor ‘acceleratie naar succesvolle resultaten’. Een totaalpakket van kennis, tools en interventies voor verbetering, verandering en innovatie. Het begint met drie vragen:

  • Welke resultaat streven we na?
  • Hoe weten we dat het succesvol is?
  • Wat hebben we nodig voor een sneller, beter en bestendiger resultaat?

De a2Results® team app

De a2Results® team app maakt beleving bespreekbaar. Daar draait het om, want beleving en perceptie bepaalt ons gedrag. Met de a2Results® team app verbetert de interactie tussen mensen en dit verhoogt de kans op succes. Het gebruik is eenvoudig en snel. Binnen een half uur weet je de juiste interventie om succes te versnellen. Herhaal de stappen en je houdt de versnelling samen vast. De a2Results® team app is tweetalig (Nederlands en Engels).

Disclaimer

Deelname is alleen mogelijk wanneer je jezelf vooraf aanmeldt. Afhankelijk van het aantal deelnemers kan het zijn dat Ruysdael  de a2Result® Ervaring op een andere wijze facilteert.