Wat is a2Results® Foundation?

Leer versnellen met de a2Results® Team app en micro-interventies voor teams.
In elke setting waar mensen een gezamenlijk doel nastreven heeft het gebruik van de a2Results® formule een aantoonbaar effect op de snelheid, de kwaliteit en duurzaamheid van resultaten. Met de a2Results® Foundation heb je de basiskennis, kun je met de a2Results® Team app werken en weet je hoe je met micro-interventies teams helpt om te versnellen en duurzaam samen te werken.

Wat betekent de certificering?

Je bent gecertificeerd in de basis van a2Results®. Hierdoor:

Voor wie is de a2Results® Foundation?

De certificering is voor iedereen die meer invloed wil hebben op het succes van teams, zoals: zelfstandige professionals, coaches, scrum masters, trainers, leerwerk begeleiders, teamleiders, projectmanagers, voorzitters van samenwerkingsverbanden en managers. Het is een individuele certificering met een certificaat op naam. We verzorgen ook incompany trajecten voor groepen professionals die vanuit hetzelfde kader willen werken, zoals projectmanagers, Agile coaches of trainers van een interne academy.

Waaruit bestaat het programma?

De certificering is een kort en krachtig programma om je te bekwamen in het gebruik van de a2Results® instrumenten en interventies. Het bestaat uit de volgende onderdelen:

  • a2Results® Foundation training (1 dag);
  • Supervisie (éénmalig) bij het gebruik van de a2Results® Team app;
  • Intervisie: minimaal één keer aanwezig bij de a2Results® Ervaring binnen drie maanden na de training.

a2Results® Master trainers verzorgen de certificering.

Waarom certificeren?

  • verschil makenDe certificering geeft toegang tot de kennis, tools en interventies van a2Results® en tot een netwerk van professionals;
  • De a2Results® Foundation geeft je meer opties om succesvol resultaat te beïnvloeden. Met de a2Results® Team app ontdek je praktische micro-interventies voor verbetertrajecten, projecten en multidisciplinaire samenwerkingsverbanden.
  • De meerwaarde ontstaat door dit alles te combineren met je eigen ervaring in andere rollen zoals projectmanager, procesbegeleider, teamcoach en/of scrum master;
  • Doordat je werkt vanuit een het bredere professionele kader van a2Results® onderscheid je jezelf ten opzichten van andere professionals en organisaties;
  • Je krijgt toegang tot een scala van interventies, waarmee je zelf ook succesvoller kunt zijn in je werk.

Hoe schrijf ik mij in en wat betaal ik?

In 2017 betaal je alleen voor de masterclass ( € 450,– exclusief btw) en is de certificering gratis. De eerste 10 aanmeldingen voor 10 mei krijgen tevens een gratis Teamscan ter waarde van € 300. Met onderstaand formulier kun je inschrijven.