Waarom acceleratie naar succesvolle resultaten?

Duurzame innovatie ontstaat doordat we er samen de schouders onder zetten, de verbinding zoeken en wendbaar blijven. Omdat onze omgeving snel verandert zullen we ook steeds sneller bestendige resultaten moeten neerzetten. Daar heb je wel bepaalde basiscondities voor nodig. Deze basiscondities, ofwel succesfactoren, hebben te maken met de intensiteit en kwaliteit van het menselijke samenspel in teams en andere samenwerkingsverbanden.

Wat is a2Results®?

a2Results® is een formule voor ‘acceleratie naar succesvolle resultaten’. Een totaalpakket van kennis, tools en interventies voor verbetering, verandering en innovatie. Het begint met drie vragen:

  • Welke resultaat streven we na?
  • Hoe weten we dat het succesvol is?
  • Wat hebben we nodig voor een sneller, beter en bestendiger resultaat?

Interventies

Op deze pagina vind je verwijzingen naar een scala van mogelijke interventies, ontwikkeld door leden van de a2Results community, die je kunt inzetten voor acceleratie naar succesvolle resultaten.

Interventies in het werk

De praktijk leert dat het effect toeneemt naarmate interventies meer zijn ingebed in het dagelijkse werk. Gewoon in kleine stapjes het net even iets anders doen.

Leren en ontwikkelen

Je kunt ook een leerinterventie inzetten of een ontwikkeltraject starten met begeleiding van een a2Results® Faciltator.

Training

Soms werkt het juist als je even een time-out neemt van het werk. Een dag in een andere setting en samen met vakgenoten een verdiepingsslag maken.