Sneller, beter en bestendig

a2Results® is een formule voor ‘acceleratie naar succesvolle resultaten’. Een totaalpakket van kennis, tools en interventies voor verbetering, verandering en innovatie.

a2Results®Partners krijgen het recht op wederverkoop van de a2Results Team app, event codes en ondersteunende dienstverlening. Daarnaast hebben zij de beschikking over materiaal en ondersteuning vanuit Ruysdael om deze dienstverlening optimaal bij hun relaties in te zetten en succes te versnellen. Ze komen komen regelmatig bij elkaar op intervisiebijeenkomsten om kennis te delen. Ruysdael faciliteert de bouw van een sterke a2Results® Community van mensen die enthousiast zijn over de formule en die samen willen bouwen aan verbinding met innovatieve kracht.

Als a2Results®Partner krijg je toegang het volgende:

  • Een licentie voor wederverkoop van de a2Results Team app en event codes (optioneel afgestemd op uw doelgroep);
  • Gecertificeerde a2Results Facilitators voor het interpreteren van de rapportage en inzetten van interventies;
  • Ondersteuning, supervisie en interactie voor een optimaal gebruik van a2Results®;
  • Een administratie-systeem om event codes aan te maken (optioneel).

Wil je a2Results®Partner worden, neem dan contact met op en wij helpen je verder.

Lees meer over ons partner programma

a2Results Team app

Van beleving naar versnelling

Met de a2Results Team app maakt u het ontastbare groepsgedrag bespreekbaar op het moment dat het gebeurt.De a2Results Team app maakt beleving bespreekbaar. Daar draait het om, want beleving stuurt motivatie en veerkracht.  Met de a2Results Team app verbetert de interactie tussen mensen en dit verhoogt de kans op succes.

Het gebruik is eenvoudig en snel. Binnen een half uur weet je de juiste interventie om succes te versnellen. Herhaal de stappen en je houdt de versnelling samen vast.

Event code

Sleutel tot succes

Een event is een gebeurtenis waarvoor u een succesfactorscan wilt uitvoeren, bijvoorbeeld een vergadering of een training. Per event wordt een event code aangemaakt die de deelnemers gebruiken om via de a2Results Team app de scan in te vullen. Door het gebruik van de event code wordt bepaald welke resultaten van de scan bij elkaar horen en wordt de succesfactor rapportage gemaakt.

De event code kan in combinatie met een identificatie van de deelnemer worden gebruikt om de scan in te vullen, maar ook om op een later tijdstip de rapportage nogmaals op te vragen.

Wordt de expert

Versnel het succes van teams

Een a2Results®Facilitator is een professional die gecertificeerd is in de toepassing van a2Results® kennis, tools en interventies. Het gaat om professionals die hun sporen hebben verdiend op het vlak van trainen, coachen, faciliteren of begeleiden. Deze profilers:

  • kennen de principes en aanpak van a2Results®
  • zijn bekend met de praktische toepassing van de zeven menselijke succesfactoren
  • weten hoe je een teamprofiel interpreteert en vertaalt naar interventies

Wij verzorgen train-de trainer en certificering voor individuele professionals, affiliates en klantorganisaties. Neem contact met ons op over de mogelijkheden.

Alleen is maar alleen

Hulp als je het nodig hebt

Succes maak je samen. Daarom kan je ten alle tijden een beroep doen op de kennis en expertise van Ruysdael en andere partners. Dit kan zowel in persoon door collegiale ondersteuning door een a2Result® Master of online in onze support database met case stories en  tips, trucs en interventies. Feit blijft dat wij pas stoppen als je echt bent geholpen.

Zie ook onze a2Results® support pagina

Feedback geeft mogelijkheden

Kwaliteit maak je samen

a2Results® staat voor kwaliteit. Dat betekent dat a2Results®Partners en a2Results®Facilitators iedere 2 jaar opnieuw geassessed worden om te bepalen of hun certificering wordt verlengd. Het assessment wordt uitgevoerd door een a2Results®Master, die in de praktijk meekijkt en aansluitend een interview afneemt.

Reflectie doet groeien

De praktijk is de beste leermeester.

Ruysdael organiseert periodiek partner bijeenkomsten die open staan voor alle a2Results®Partners en a2Results®Facilitators. Op deze bijeenkomsten worden ervaringen uitgewisseld en nieuwe ontwikkelingen besproken. Deze bijeenkomsten zijn van en voor de deelnemers en hebben dan ook een hoog interactief karakter waarbij co-creatie hoog in het vaandel staat.