Voor wie is dit certificeringsprogramma?

verschil makenDit programma is voor iedereen die zich verder wil ontwikkelen als begeleider van verbetering, verandering en innovatie, zoals: zelfstandige professionals, coaches, scrum masters, trainers, leerwerk begeleiders, teamleiders en managers.

De certificering is een individuele certificering met een certificaat op naam. We verzorgen ook incompany trajecten voor groepen professionals die vanuit hetzelfde kader willen werken, zoals projectmanagers, Agile coaches of trainers van een interne academy.

a2results-faciltator-logoWat is een a2Results® Facilitator?

Je bent gecertificeerd in de specifieke toepassing van a2Results® kennis, tools en interventies. Hierdoor:

  • ken je de principes, aanpak en instrumenten van a2Results®
  • ben je ervaren met de praktische toepassing van de zeven menselijke succesfactoren
  • weet je hoe je de a2Results® Team app gebruikt voor krachtige interventies

Meer informatie: Wil jij succes faciliteren?

Waaruit bestaat het programma?

De certificering is een kort en krachtig programma om je te bekwamen in het gebruik van de a2Results® instrumenten en interventies. Het bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Intakegesprek
  • a2Results® Facilitator training (twee dagen)
  • Supervisie bij het gebruik van de a2Results®app
  • Intervisie binnen drie maanden na de training

Schrijf nu in

accelaratie

Inschrijven voor de a2Results® Facilitator training.

Wat vinden andere deelnemers?

Begin juni 2016 heb ik met veel enthousiasme deelgenomen aan een 3-tal workshops die mij in staat hebben gesteld om als facilitator het model in de praktijk toe te gaan passen. Alhoewel ik met een aantal aspecten wel in meer of mindere mate in mijn praktijk in aanraking was gekomen, was het een verademing om nu kennis te nemen van een model dat volledige is, rust op een goed fundament en ook  nog eens met goede, laagdrempelige tooling ondersteund wordt.  Het is aanstekelijk om de drive en beleving van de directe geestelijke vaders te ervaren.De eerste ervaringen in praktijk met het geleerde zijn zeer positief en hoopgevend !!!

 Ron Roosendaal, Scrum Master / Coach, Ordina

De Groeizaak ontwikkelt hoog opgeleide professionals en hun organisaties. Managers vragen mij ‘Ingrid hoe stimuleer ik de samenwerking in mijn team, hoe zorg ik dat mijn team beter gaat presteren?’ Het antwoord ligt ten dele voor het oprapen en voor een deel in de diepte. Samenwerken gaat namelijk niet altijd vanzelf. In een scrum-, project- of managementteam, zie ik vaak dezelfde uitdagingen. Soms zijn de oorzaken hard. De KPI’s of doelen zijn bijvoorbeeld niet duidelijk. Veel vaker zijn de oorzaken zacht. Karakters en stijlen verschillen of teamleden vinden andere doelen belangrijk. Recent volgde ik de masterclasses Interventies, Invloed op resultaat en Mindset voor gezamenlijk succes van Rien van Leeuwen. De masterclasses geven direct handvatten waarmee je in de onderstroom en bovenstroom kunt interveniëren. Rien weet dat als geen ander op een interactieve en inspirerende manier te vertellen. Een aanrader! – Ingrid Scheijven- info@degroeizaak.nl