Masterclass ‘closing the human gap’

Geplaatst door:

Kaart wordt geladen…

Datum/Tijd
Date(s) – 26/03/2019
13:30 – 17:00

Locatie
Ruysdael

Categorieën


Masterclass ‘closing the human gap’

Betrokkenen bij portfolioprocessen, zoals portfoliomanagers, PMO en portfolioboard, worstelen met gezamenlijke wendbaarheid. Uit een succesfactor-analyse van deze groep blijken meerdere blokkades aan de basis te liggen. Zo wordt er te weinig samen geleerd, ontbreekt vaak een samenhangend begrip van het portfolio en is er onvoldoende een gedeeld beeld over strategie en besliscriteria. Ruysdael organiseert daarom voor deze doelgroep een thema-masterclass ‘closing the human gap’.

In de mini-masterclass ‘closing the human gap’ gaan we in op zeven succesfactoren die aan de basis liggen van het gedrag in portfolio-omgevingen. Door aan deze basiscondities voor samenwerking te werken bouw je bruggen tussen mensen, disciplines, teams en managementlagen. Een betere verbinding leidt tot een flow van werkzaamheden en informatie. Het effect is snellere aanpassing aan wijzigende omstandigheden. In de masterclass analyseren we samen hoe de deelnemers deze succesfactoren beleven en vergelijken we dit met eerdere onderzoeken van Ruysdael. Je krijgt inzicht in portfoliomanagement bij andere organisaties en je loopt weg met duidelijke praktische interventies voor verbetering.

Voor wie

Deze masterclass is voor iedereen die betrokken is bij processen en/of besluitvorming rond portfoliomanagement.

Waar en wanneer

26 maart 2019 van 13.30 tot 17.00  in de omgeving van Utrecht.

Kosten

€ 150,- (Inclusief inschrijfgeld, materiaal en arrangementskosten)
De genoemde kosten zijn per deelnemer, exclusief BTW.

Inschrijven

Inschrijven kan via onderstaand formulier.

Proberen

Tijdens de break out sessies van het Ruysdael portfoliomanagement event (29 januari 2019) geeft Peter Linssen een inkijkje in deze masterclass.

0
https://a2results.com/wp-content/themes/karma/images/_global/default-grav.jpg

Over de auteur:

Ik ben een professional die werkt vanuit verbinding met innovatieve kracht. Ik begeleid leer- ontwikkel- en groeiprocessen van professionals, teams en organisaties.
  Related Posts
  • No related posts found.

Voeg een Commentaar