Samenwerken in transities

Geplaatst door:

Kaart wordt geladen…

Datum/Tijd
Date(s) – 11/09/2018
17:30 – 19:30

Locatie
Ruysdael

Categorieën


samenwerken in transitiesTransities zijn diepgaande systeemveranderingen. Onze beelden, keuzes, gedrag en onderlinge relaties kunnen dan fundamenteel veranderen. Alle partijen in een transitie bewegen in een krachtenveld dat grote invloed heeft op de onderlinge samenwerking. Het is net of er tijdens de wedstrijd de spelregels veranderen.

Na de inleidende presentatie door Rien van Leeuwen delen we voorbeelden en kijken we hoe samenwerkingsverbanden hier praktisch mee om kunnen gaan. De achtergrond:  transities versnellen en bestendigen.

We zien uit naar een informele interactieve avond en nodigen je graag uit om zelf ook voorbeelden van transities in te brengen. Je kunt het zo ruim of specifiek maken als je wilt, zoals persoonlijke transities, nieuwe manieren van werken, transitie naar integrale zelfsturing, fusies of organisatieveranderingen, zorgtransitie, digitale transitie, circulaire economie en klimaatopgave.

 

 

Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

0

Over de auteur:

Ik ben een professional die werkt vanuit verbinding met innovatieve kracht. Ik begeleid leer- ontwikkel- en groeiprocessen van professionals, teams en organisaties.
  Related Posts
  • No related posts found.

Voeg een Commentaar