Wat vind je?

  • Ik zoek ondersteuning bij interpretatie
  • Welke interventies inzetten?
  • Praktische dagelijkse tips
  • Privacy statement

Beschikbaarheid a2Results Team app

De a2Results® Team app is beschikbaar. Bij problemen bel rien van leeuwen op 0613342426.

Ik zoek ondersteuning bij de interpretatie

Zelf doen

De a2Results®app is zo ontworpen dat alle informatie voor een eerste snelle interpretatie voor handen is. Gebruik daarvoor de info button van de app. Daar vind je een uitleg van de succesfactor en tips hoe je de grafiek samen kunt interpreteren.

a2Results® Facilitator

Soms is het gewoon erg handig als een onafhankelijk iemand de juiste vragen stelt, de teamleden naar elkaar brengt en de eerste stappen tot verbetering in gang zet. De a2Results® Facilitator is een gecertificeerde professional die niet alleen weet hoe je met groepsprocessen om gaat, maar ook weet hoe je de uitkomsten van het teamprofiel vertaalt naar eenvoudige slimme interventies. Dat kan op afstand (via telefoon of skype) of door on-site begeleiding. Bekijk de lijst met gecertificeerde a2Results® facilitators.

Neem contact op voor on-site support.

Welke interventies inzetten?

Gelijk anders doen

Je gebruikt de a2Results® Taam app, je bespreekt het teamprofiel en je bepaalt samen wat er beter kan.

Praktische TIPS

Mixen met andere instrumenten

Je gebruikt de a2Results® Team app om het teamprofiel te bepalen en je combineert de uitkomsten vervolgens met andere instrumenten zoals Mindsonar®.  Door de beleving van het team te koppelen met de individuele mindset ontstaat een zeer krachtig interventie-instrument. Wanneer je anders waarneemt, kiest en denkt ontstaat er namelijk een andere uitkomst.

Lees meer: a2Results® tools

Bewust blijven doen

Het gaat erom om datgene aan te pakken wat in de gegeven situatie het verschil maakt. Een interventie heeft tot doel om te doorbreken wat niet meer werkt en om een nieuwe werkwijzen te vinden. Dat kan op verschillende manieren, zoals:

  • Door samen te leren;
  • Door de samenwerking naar een hoger plan te tillen;
  • Door de flexibiliteit van de groep te verhogen;
  • Door te werken aan de individuele focus.

Lees meer over innovatiethema’s of a2Results® interventies.